12.14., péntek
Szilárda

Adatvédelemi nyilatkozat

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. (NYDRFÜ) internetes honlapjának látogatása közben Ön személyes adatait is átadja számunkra. Személyes adatai két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

A személyes adatokat, mint például az Ön neve, elektronikus levelezési címe, telefonszáma stb., az Ön személyes és titkos adatainak tekintjük. Ennek megfelelően az Ön által megadott személyes adatokat biztonságos helyen tároljuk és kizárólag az Ön jobb kiszolgálásához használjuk fel. 
Az NYDRFÜ az információkat bizalmas információként kezeli és egyetlen személyes adatot sem ad ki harmadik személy részére, hacsak bírósági vagy egyéb hatósági eljárások előírásai miatt az adatok kiadása nem válik szükségessé.

Az NYDRFÜ internetes oldalán található információk tájékoztató jellegűek. Közzétételük során arra törekszünk, hogy naprakész és pontos tájékoztatást nyújtsunk, az ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk. Felhívjuk figyelmét, hogy az NYDRFÜ weboldalai tartalmazhatnak kapcsolatokat (linkeket), melyek révén más szervezetek honlapjaira is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak ottani biztonságáért nem vállalunk felelősséget.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Kapcsolódó dokumentumok

Adatvédelmi Szabályzat 2014.02.21-től aktuális
Létrehozva: 2015.01.26.
dokumentum letöltése

eseménynaptár

Projektzáró2015.07.16. 10:00

A német nyelvű és német nemzetiségi nevelés-oktatás infrastrukturális kapacitásának bővítése Győrben című projekt zárórendezvénye.

További részletek
Átadás2015.06.26. 10:00

Az "AQUASANARIUM - szolgáltatásbővítés a Hotel Európa fit****superiorban" c. projekt ünnepélyes átadása.

További részletek

hírlevél