12.14., péntek
Szilárda

Belső ellenőrzés

A szakterületek vezető munkatársai:

Breznovits István
ügyvezető igazgató
Szombathelyi iroda - +36 94 509 350 Ügyfélszolgálat: +36 94 509 046 istvan.breznovits@westpa.hu

Feladatok:

A belső ellenőrzési egység funkcionálisan független, közvetlenül az ügyvezető alá rendelt szervezeti egység. Az ügyvezető biztosítja a belső ellenőrök funkcionális és szervezeti függetlenségét. Az ügyvezető e funkciót a társaság más alkalmazottjaira nem delegálhatja. A belső ellenőrzési egység működésének célja, hogy független, objektív munkájával, tanácsaival segítse és javítsa a Társaság működését. Az egység hozzájárul a szervezet céljainak eléréséhez azáltal, hogy szisztematikus megközelítéssel értékeli és javítja a kockázat menedzsment, ellenőrzés és irányítási folyamatok hatékonyságát.

A belső ellenőrzési egység önállóan alakítja ki munkatervét, hajtja végre belső ellenőrzéseit és készíti jelentéseit a belső ellenőrzések eredményeiről. A belső ellenőrzési egység vezetőjének kezdeményezésére ad-hoc ellenőrzések is végezhetőek. A belső ellenőrzési egység a belső ellenőrzési szabályzat, továbbá a viselkedési és etikai kódex alapján végzi tevékenységét. A belső ellenőrzési egység munkatársai a szervezet végrehajtási feladataiban nem vehetnek részt.

eseménynaptár

Projektzáró2015.07.16. 10:00

A német nyelvű és német nemzetiségi nevelés-oktatás infrastrukturális kapacitásának bővítése Győrben című projekt zárórendezvénye.

További részletek
Átadás2015.06.26. 10:00

Az "AQUASANARIUM - szolgáltatásbővítés a Hotel Európa fit****superiorban" c. projekt ünnepélyes átadása.

További részletek

hírlevél