11.19., hétfő
Erzsébet

Tevékenységeink

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség tevékenységeit a Területfejlesztésről és területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény határozza meg, melynek több pontja is módosult a Területfejlesztéssel és a területrendezéssel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXCVIII. törvény értelmében.

Utóbbi törvény a regionális fejlesztési ügynökségek feladataiként az alábbi pontokat jelöli ki:

  • folyamatos kapcsolatot tart a régióban működő közigazgatási szervezetekkel, intézményekkel a fejlesztési szükségletek és a bevonható helyi források feltárása érdekében;
  • szervezi a programok megvalósítását, részt vesz a programok - külön jogszabályban meghatározott - pénzügyi finanszírozási feladataiban, a programok megvalósításáról, a pénzügyi felhasználásról naprakész nyilvántartást vezet;
  • külön megállapodás alapján részt vesz a területfejlesztési programok lebonyolításában.

A 4/2011 (I.28.) Kormány rendeletben foglaltak alapján a társaság közreműködő szervezetként vesz részt a Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága által meghatározott feladatok megvalósításában, az arra vonatkozó szerződés keretei között rögzített, a Strukturális Alapok kezelésével kapcsolatos felhatalmazások, kötelezettségek, jogkörök alapján.

Az ügynökség szervezeti egységeinek megtekintéséhez kattintson ide!

eseménynaptár

Projektzáró2015.07.16. 10:00

A német nyelvű és német nemzetiségi nevelés-oktatás infrastrukturális kapacitásának bővítése Győrben című projekt zárórendezvénye.

További részletek
Átadás2015.06.26. 10:00

Az "AQUASANARIUM - szolgáltatásbővítés a Hotel Európa fit****superiorban" c. projekt ünnepélyes átadása.

További részletek

hírlevél